Obowiązek jazdy na zimówkach w Niemczech

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Agamek12
    RS
    S_OCP Member
    • 2006
    • 9943
    • Ford

Zamieszczone przez piotrek_gdy
    Zamieszczone przez Agamek12
    Byłem, jestem i będę zdania, ze im mniej elektroniki (i innych wodotrysków), tym lepiej
    Agamek12, nie przesadzaj
    bo idąc twoim tokiem myślenia nadal bysmy nie wynaleźli koła, że o komputerze którym sie teraz posługujesz(i komórce- no chyba że na węgiel) nie wspomnę
    Nie idżmy w skrajności...
    Ale ja np. z pełną premedytacją wybieram auta bez ESP, ze zwykłą klimą i szczerze mówiąc źle się czuję z tym, że mam teraz przednie szyby "w prądzie" a nie na korbę... Choć tu chodzi raczej o to, że im mniej bajerów, tym niej rzeczy moze się popsuć...
    Poza tym mam prostą komórkę NOKIA, nie wiem co to jest BLU RAY, nie używam GG. Czasami wkurza mmnie ten postęp - rozwiązuje jedne problemy stwarzając inne (ale to już jest OT)...
    Adam... Używam:
    Rolka: e11FL 97KM/130Nm
    Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• piramida
      RS
      • 2009
      • 12222
      • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez piotrek_gdy
      Byłem, jestem i będę zdania, ze im mniej elektroniki (i innych wodotrysków), tym lepiej
      Agamek12, nie przesadzaj
      bo idąc twoim tokiem myślenia nadal bysmy nie wynaleźli koła, że o komputerze którym sie teraz posługujesz(i komórce- no chyba że na węgiel) nie wspomnę
      Nie idżmy w skrajności...
      Ale ja np. z pełną premedytacją wybieram auta bez ESP, ze zwykłą klimą i szczerze mówiąc źle się czuję z tym, że mam teraz przednie szyby "w prądzie" a nie na korbę... Choć tu chodzi raczej o to, że im mniej bajerów, tym niej rzeczy moze się popsuć...
      Poza tym mam prostą komórkę NOKIA, nie wiem co to jest BLU RAY, nie używam GG. Czasami wkurza mmnie ten postęp - rozwiązuje jedne problemy stwarzając inne (ale to już jest OT)...
      to podobnie jak z prowadzeniem firmy, kto sie nie rozwija ten sie cofa...
      superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

Pracuję...